Η CJ Making Stories προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον τομέα της διαφημιστικής  φωτογραφίας, βοηθώντας σας να αναδείξετε τον χώρο, το προϊόν, τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους σας.

Πυρήνας της CJ Making Stories είναι η συνεύρεση δύο καλών φίλων, του Κωνσταντίνου Μαλτέζου και του Γεράσιμου Μαυρομμάτη, κάτω απο την ίδια επαγγελματική στέγη, με σκοπό να υπηρετήσουν το πάθος τους, την φωτογραφία.

Το πάντρεμα της τεχνογνωσίας με την αισθητική, αποτελεί βασική αξία και οδηγό πίσω απο κάθε μας λήψη ή απόφαση και θέλουμε αυτό να αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας.


Οι φωτογράφοι μας


_MG_2012_portrait

Κώστας Μαλτέζος @saguinis

Πώς γίνεται ένας άνθρωπος, επί το πλείστον ακατάστατος, να θέλει να βάζει σε απόλυτη τάξη ό,τι υπάρχει μέσα στο φωτογραφικό κάδρο του, παραμένει (για τον ίδιο) ένα άλυτο μυστήριο... Ίσως και ο πιο ακατάστατος, τελικά, έχει ανάγκη από έναν χώρο όπου θα επικρατεί η τάξη και η αρμονία. Για τον Κωνσταντίνο αυτός ο «χώρος» βρίσκεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς του. 'Οχι τυχαία, λοιπόν, πάντα αναζητά μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του, την άρτια αισθητική αποτύπωση της αρχιτεκτονικής κτιρίων και χώρων, καθώς και να απαθανατίζει τον γευστικό κόσμο της γαστρονομίας στα καλύτερά του. Κάθε φωτογραφικό project είναι γι' αυτόν μια νέα πρόκληση και μια πρόσκληση να εξασκήσει την τέχνη που αγαπάει.


_DSC0713

Γεράσιμος Μαυρομμάτης @gersimosmav

Είναι αλήθεια πως δεν βρίσκει πάντα κάνεις την κλίση του από μικρή ηλικία! Έτσι ακριβώς συνέβη κ με τον Γεράσιμο. Αν και ξεκίνησε να φωτογραφίζει από σύμπτωση, βρήκε μέσω της φωτογραφικής μηχανής το μέσο που έψαχνε για να εκφράζεται. Ανέκαθεν του κινούσαν το ενδιαφέρον κ αποθανατιζε διαφορά θέματα αλλά το μυστήριο της αποτύπωσης της ανθρώπινης μορφής κ έκφρασης, στάθηκε καταλυτικό γι αυτόν τα τελευταία χρόνια. Κάνει πορτρετα στο στούντιο κ σε εξωτερικούς χώρους κ πάντα επιδιώκει, οι άνθρωποι που φωτογραφίζει να αισθάνονται τέλεια με τις εικόνες τους αλλά κ με την εμπειρία της φωτογράφισης.